Zoekt u bijles?

Maak snel, eenvoudig en gratis een advertentie op BijlesNederland aan.

Wilt u bijles aanbieden?

Beheer uw eigen profiel en reageer op de vele zoekeradvertenties.

Nog geen lid?

Meld u nu aan en profiteer van alle voordelen die BijlesNederland biedt.

Volg ons op Twitter!

Bezoek onze Twitterpagina en blijf op de hoogte van het laatste nieuws.

Advertentie omschrijving
Geplaatst door: Eric Vader Datum: 09-12-2015 08:04:41 Provincie: Noord-Holland Regio: Alkmaar
Vak: Studiecoaching Reacties: 0 Status: Actief

Bijles Studiecoaching gezocht in Noord-Holland

Ik ben een vader van een 18 jarige zoon, en ik zoek met spoed iemand die geduldig mijn zoon wil helpen bij zijn huiswerk.
Mijn zoon is een hele lieve jongen die een moeilijke tijd achter de rug heeft.
Na een jaar ertussen uit te zijn geweest probeert hij nu enorm zijn best te doen om weer in het school ritme te komen.
Hij heeft alleen moeite om mee te komen en snapt sommige dingen nog niet (wiskunde-breuken en nederlandse gramatica bv), hij is tikkeltje perfectionistisch maar ook licht onzeker, wat resulteerd in een reactie dat als hij iets niet gelijk snapt hij snel gefrustreerd raakt. Ik vind het moeilijk hem te helpen want ik denk dat ik te dichtbij sta, of misschien is de manier hoe ik het probeer uit te leggen net die manier hoe het voor hem moeilijk is te snappen.
Ik vind het jammer want ik weet dat hij het vermogen ruimschoots heeft om deze materie te snappen, en weet dat als hij dat doet het hem heel gemakkelijk af zal gaan.
Op dit moment demotiveerd het hem enorm dat hij simpele dingen nog even niet begrijpt, Ik wil er graag alles aan doen hem te ondersteunen om deze opleiding met succes af te ronden.

Vandaar dat ik via deze weg een oproep doe aan iemand die de tijd heeft en het geduld om deze bijzondere jongen een klein setje in de goede richting te helpen.

Ik denk dat hij in het begin misschien 1 of 2 keer in de week een uurtje bijles nodig heeft, ik vermoed dat dit al heel snel (binnen een paar weken) gereduceerd kan worden tot een minimaal contact, dat hij bij vraagstukken waar hij even niet uit komt, al dan niet telefonisch even contact kan opnenem.

Op dit moment kan ik financieel gezien geen dure bijles bekostigen, vandaar ook mijn lange uitleg, ik zoek iemand die graag een ander wil helpen.
Begrijp me niet verkeerd ik ben best bereid iets te betalen, misschien 10 a 15 euro in het uur ofzo, ik weet dat bijles normaal vaak duurder is, dus hoop dat ieman het voor dit bedrag, of een andere vergoeding (in natura bv, denk aan apeltaart of wat dan ook, klus in of om u huis) zou willen doen.

Mijn zoon zit in Haarlem op school, en we wonen zelf in omgeving Alkmaar.
Bent u ook woonachtend in Noord Holland, uiteraard zijn wij bereid naar u te komen, maar als u de voorkeur heeft bij on of op zijn school hem te ontmoeten, alles is bespreekbaar, wij passen ons aan aan uw voorkeur.

Denkt u dat u wellicht die persoon bent die ons kan helpen, wellicht kunnen we even bellen en kennismaken om te kijken of het klikt.

Ik hoop dat iemand ons wil en kan helpen.

U kan mij bereiken op nr 0683800922

MvG Eric


Reacties

Er zijn nog geen reacties geplaatst op deze advertentie.

Om op deze advertentie te kunnen reageren heeft u een aanbiederaccount nodig. Klik hier om een aanbiederaccount aan te maken.
Als u al een aabiederaccount heeft dient u bovenaan de pagina in te loggen met uw accountgegevens.