Blog

Wil jij geld verdienen op een sociale, zinvolle manier? Dan is bijles geven iets voor jou! Meld je nu aan en vind studenten bij jou in de buurt.

Hoogbegaafdheid is een interessant verschijnsel waar nogal wat misverstanden over bestaan. Maar wat is hoogbegaafdheid nou precies? En wat is de keerzijde?

Presenteren, de een heeft er niets mee, de ander bloeit helemaal op. Heb jij last van presentatieangst? Dan kan presentatietraining jou verder helpen.

Het spreken van een vreemde taal is ontzettend handig, dat hoeven we niet uit te leggen. Wist je dat Nederland het ontzettend goed doet qua talenkennis?

Bijlessen kun je natuurlijk ook volgen gedurende de zomervakantie. Studeren tijdens de vakantieperiode kent vele voordelen, wij zetten ze op een rijtje.

E-learning wordt gezien als het nieuwe leren. Wij bekeken e-learning en dan vooral Skype eens wat diepgaander. Wat heb je nodig om aan de slag te gaan?

Autisme kan op school en gedurende de studie voor problemen zorgen. Maar wat is autisme nu eigenlijk en waar krijgen mensen met autisme mee te maken?

Een goede scriptie is het eindstuk van jouw studie. Het schrijven van een scriptie is een hele kluif. Wij geven jou daarom graag deze 5 handige tips.

De eindexamens staan weer bijna voor de deur. Wij bekeken de voordelen van examentraining en hoe jij je het beste kunt voorbereiden op de eindexamens.

Je bent nooit te oud om te leren, dat bewijzen deze heren en dames. Wil jij al jarenlang iets nieuws leren? Stel het dan niet uit en ga meteen aan de slag!

Volg BijlesNederland op Facebook!