Profiel

  • Algemene informatie
  • Beoordelingen (0)
  • Stuur een bericht

Cobie Van Veen

Katwijk aan Zee, Zuid-Holland

Ik ben Cobie Van Veen, 30 jaar en ik woon in Katwijk aan zee.
Sinds 2019 ben ik zelfstandig ondernemer in het onderwijs en verzorg ik individuele begeleiding aan kinderen.
Ik wil uw kind graag helpen bij de vakken op de basisschool waarbij hij/zij moeite heeft. Deze begeleiding kan zowel op school als thuis plaatsvinden!
Woont u in een straal van Max. 8 km bij Katwijk vandaan? Dan help ik uw kind
Van 2010-2018 heb ik ruime ervaring in het onderwijs opgedaan als leerkracht van de midden/bovenbouw!

Vooral de kinderen met leerproblemen gaven mijn werk extra dimensie! Naast het kind staan en door verlengde instructie zo veel als mogelijk is, de stof beter te laten begrijpen is mooi werk!
In de praktijk heb je alleen vaak handen en tijd te kort om alle kinderen de juiste begeleiding te geven. Daarom wil ik mijn opgedane ervaring gaan toepassen in de vorm van bijles aan uw kind thuis of op school. Net wat praktisch is!
Dit wil ik vormgeven door met u en eventueel de leerkracht van uw kind samen te kijken waar de hiaten en leerstofproblemen zitten. Het kunnen ook meerdere vakken zijn waar uw kind moeite mee heeft. Hierbij kunt u denken aan: Lezen, taal, spelling en begrijpend lezen.
Hoe gaat de begeleiding vorm gegeven worden?
Er vindt eerst een vrijblijvende kennismaking en uitwisseling van informatie plaats. Vervolgens krijgt u de gelegenheid om aan te geven of u verder wilt met de begeleiding van uw kind door mij.
Wanneer dit zo is, maak ik een plan van aanpak met de doelen en de tijd die ik nodig denk te hebben in de begeleiding van uw kind.
Deze krijgt u per mail toegestuurd en kunt u doornemen en vragen over stellen. U geeft daarna aan of u akkoord gaat en dan kan de begeleiding starten!

Begeleidingsuren per sessie.
Een sessie is 13 begeleidingsmomenten van 60 minuten incl 10 minuten verslaglegging. Na elke begeleiding leg ik vast in het plan van aanpak wat er is geoefend en hoe dit ging. U krijgt ook tips om er die week thuis mee verder te oefenen. Elke dag een kort oefenmoment van 10 minuten zorgt ervoor dat de stof meer eigen wordt gemaakt en in het lange termijn geheugen wordt opgeslagen.
Waar nodig worden doelen tussentijds aangepast of bijgesteld.
Aan het einde van de 13 begeleidingsmomenten is er een evaluatiegesprek met u en eventueel de leerkracht van uw kind. Hierin bepreken we of de doelen zijn behaald en de sessie voldoende is om het hierbij te laten. Wanneer u nog meer bijles wilt kunnen we in overleg beslissen hoeveel keer u dit nog wilt.

Kosten:
- Kennismakingsgesprek is gratis!
- Plan van aanpak opstellen €15,-
- Bijles 60 min. incl. 10 min. verslaglegging € 30
- evaluatie gesprek €15,-

Beoordelingen

0
0 reviews
5 sterren
0
4 sterren
0
3 sterren
0
2 sterren
0
1 ster
0

Stuur een bericht

Heb je een vraag voor deze bijlesgever of interesse in zijn of haar diensten?

Om een bericht te kunnen sturen moet je aangemeld zijn als bijleszoeker. Al een account? Log hier in.
Volg BijlesNederland op Facebook!