Profiel

  • Algemene informatie
  • Beoordelingen (0)
  • Stuur een bericht

Thivija Mahalingam

Roermond, Limburg

Met mijn ervaring in de detailhandel, horeca, gezondheidszorg en de financiele wereld ben ik een echte ontdekkingsreiziger die ervan houdt om anderen te helpen op diverse vlakken. Al meer dan 2 jaar heb ik meerdere studenten geholpen met het behalen van goede resultaten tijdens hun studie!

Vooruit denken en efficiƫnt werken vind ik belangrijk. Samen gaan we dan ook kijken wat je moeilijk vindt en hoe je het beste de leerstof op tijd kan beheersen.

Overtuigend en gedetailleerd. Het is altijd belangrijk om te weten waarom iets zo is zoals het is en niet anders. Diepgang en verheldering in de stof.
Tijdens de eerste intake bijles gaan we kijken naar:
- Wat je moet kennen;
- Wat vind je moeilijk;
- welke studiemethode (s) bij jou past.

Vervolgens maken wij samen een planning zodat je voldoende tijd hebt om tussendoor vragen te stellen, de stof te herhalen en tijdig te beheersen!

'Education is the passport to the future, for tomorrow belongs to those who prepare for it today.'

!! Door de corona vinden de bijlessen plaats middels Skype! Deze zijn net zo goed van kwaliteit als de face-to-face bijlessen. Het is via Skype mogelijk om je huiswerkopdrachten en leerstof te delen. Daarnaast kun je door de functie 'schermdelen' samen door het leerstof, presentatie, mindmap en etc. Dit maakt de online bijlessen leuk en interactief!

Beoordelingen

0
0 reviews
5 sterren
0
4 sterren
0
3 sterren
0
2 sterren
0
1 ster
0

Stuur een bericht

Heb je een vraag voor deze bijlesgever of interesse in zijn of haar diensten?

Om een bericht te kunnen sturen moet je aangemeld zijn als bijleszoeker. Al een account? Log hier in.
Volg BijlesNederland op Facebook!