Profiel

  • Algemene informatie
  • Beoordelingen (0)
  • Stuur een bericht

J. Aerts

Elst, Gelderland

Bij-de-Les geeft bijles op maat.
Bijles is altijd “op maat”. Dat kan ook niet anders. Wat er bijgespijkerd moet worden is sterk afhankelijk van de persoon voor wie de bijles is bedoeld. Waar zit het probleem? Wat wordt als ‘lastig’ gezien? Om wat voor type leerling gaat het? Dit zult u ook terugvinden in de aanpak van Bij-de-Les. Bij-de-Les richt zich op de schooltypen VWO – HAVO – MAVO – VMBO. Bij-de-Les geeft bijles in de volgende "exacte vakken":
• Natuurkunde
• Wiskunde
• Scheikunde
• NASK (Natuur- en Scheikunde)
• ANW (Algemene Natuur Wetenschappen)

De bijlessen worden gegeven door docenten met een universitaire opleiding. Alle vakken worden op een heldere manier uitgelegd.

Werkwijze: een planmatige aanpak
Een planmatige aanpak is nodig om structuur te bieden aan de leerling. We kennen dan ook 3 stappen waarmee we de bijlessen vormgeven. Stap 1 is een oriënterend gesprek waarin wordt ingegaan op de vragen die er leven en de methode van aanpak. Stap 2 is het maken van een planning waarmee de overeengekomen koers wordt vastgelegd. Stap 3 is het daadwerkelijke geven van de bijles, waarbij de planning wordt gevolgd. Kijk voor een uitgebreidere omschrijving s.v.p. ook onder ‘Aanpak‘

Wie geeft de bijles en waar?
Op dit moment bestaat de bezetting uit 1 persoon. Wellicht dat dit in de toekomst meer zal worden. Onder ‘docenten’ vindt u meer informatie over de docenten die bijles geven namens Bij-de-Les. Per docent is er een kort profiel opgenomen en staan de sterke punten van deze persoon vermeld. De locatie van de bijlessen is in Elst, Gelderland.

Interesse?
Indien u geïnteresseerd bent in het volgen bij les(sen), of indien u vragen heeft, mail dan via welkom@bij-de-les.nl

Beoordelingen

0
0 reviews
5 sterren
0
4 sterren
0
3 sterren
0
2 sterren
0
1 ster
0

Stuur een bericht

Heb je een vraag voor deze bijlesgever of interesse in zijn of haar diensten?

Om een bericht te kunnen sturen moet je aangemeld zijn als bijleszoeker. Al een account? Log hier in.
Volg BijlesNederland op Facebook!