Profiel

  • Algemene informatie
  • Beoordelingen (0)
  • Stuur een bericht

Dion Kooijman

Delft, Zuid-Holland

Er kunnen verschillende redenen zijn om je Engels of Nederlands te verbeteren: werk, school, studie, vakantie, etc. Ik kan je daarbij goed helpen. Voor het schrijven van goede emails, het opstellen van een cv of een sollicitatiebrief kun je bij mij terecht. Ook geef ik met veel geduld en plezier bijles Engels aan leerlingen en studenten van het alle schooltypen van het VO (VMBO, HAVO en VWO), MBO, HBO en Universiteit. En ik begeleid scripties, die tegenwoordig steeds meer geheel of gedeeltelijk in het Engels geschreven moeten worden.

Je bent bij mij aan het juiste adres voor alle onderdelen van de taal: lezen, schrijven, luisteren, en spreken. Of je nu een beginner of een gevorderde bent in de Engelse of Nederlandse taal: ik kan je ondersteunen bij het vergroten van je vocabulaire, begrijpen van de grammatica, verbeteren van je uitspraak, en verwerken van literatuur (romans maar ook non-fictie).

Ook kan ik helpen bij de voorbereiding van examens. Dat kunnen schoolexamens zijn maar ook de Nederlandse taaltoets die hoort bij het Inburgeringsexamen, en de Staatsexamens NT2 I en II. Ook een aantal Engelse taaltoetsen zoals TOEFL die buitenlandese opleidingen vragen ken ik. Dus daar kan ik je ook bij helpen.

Ik heb Engelse Taal & Cultuur gestudeerd in Leiden (BA en MA) en heb veel onderwijservaring als docent aan de Technische Universiteit Delft. Van februari tot juli 2018 heb ik ook les gegeven aan een ISK (Internationale Schakelklas) in Delft. Verder geef ik al ruim 5 jaar privé (bij)les en begeleid scripties (ook voor leerlingen en studenten met dyslexie) met goede resultaten.

Voor een bijles van een uur vraag ik 22,50 euro (voor bijles aan scholieren en studenten) of 27,50 (voor meer specialistische ondersteuning zoals bij het schrijven emails, opstellen cv, scriptiebegeleiding, lessen aan bedrijven, etc.).

De lessen vinden plaats bij mij thuis aan de rand van het centrum in Delft, maar bij jou thuis kan ook in overleg. Mijn huis is goed bereikbaar vanuit Delft en omringende plaatsen zoals Nootdorp, Pijnacker, Delfgauw, Rijswijk, Voorburg en Den Haag-Zuidwest. Reken op een reistijd van ongeveer 20 minuten (met fiets, auto of openbaar vervoer). In de buurt is voldoende parkeergelegenheid; je fiets kun je veilig bij het huis stallen.

Voor mensen die verder weg wonen, kan ik ook de lessen met Skype geven. Vanwege corona gebeurt dat tegenwoordig steeds meer. Dat gaat zeer goed.

Bel of mail voor meer informatie of een afspraak: 06-48145054, dckmn@live.nl. Dan bespreken we jouw wensen en maken een plan van aanpak.

English Language Lessons
I can help you to improve your English language skills. Writing good emails, composing a convincing CV or application, with all these aspects I can assist you. I can offer support for a better understanding of English grammar, and can help you to enlarge your vocabulary, and to improve your pronunciation. For more information, please contact me by phone or email; number and address are given above.

Beoordelingen

0
0 reviews
5 sterren
0
4 sterren
0
3 sterren
0
2 sterren
0
1 ster
0

Stuur een bericht

Heb je een vraag voor deze bijlesgever of interesse in zijn of haar diensten?

Om een bericht te kunnen sturen moet je aangemeld zijn als bijleszoeker. Al een account? Log hier in.
Volg BijlesNederland op Facebook!